Snickers kake med blomster
Sep 01, 2018
Min mamma har som meg en del allergier og det og da skal imponere med en kake som ikke er så vanlig men som hun kan spise 🙂
Jeg titter innom blogger og oppskrifter men denne gangen ble det en kombi fra Tankekilden sin blogg!
Jeg er super glad i snickers å det vet jeg mamma også er 😉
Kombinasjonen med nøtter, salt å sjokolade er noe vi er kjempe glade i!
Her! Er oppskrifta Jeg gikk ut i fra!
Det er ikke alt jeg tåler så jeg måtte forandre noe, men guri den ble god!
Bunn:
4dl nøtter. Jeg brukte ikke mandler men fermenterte peanøtter og cashew.
150g meierismør
2ss toppede ss sukrin gold
en stor ss melasse, og den ble svær!
en stor ss peanøttsmør også den ble svær!
4ss ca sesamfrø.
Mos alt i hop. Jeg brukte skje og slikkepott.
Karamell: Lag denne først!
3 kartonger med rema kokosmelk (Jeg tenker at siden jeg
3 kjempe store ss smør.
3 ruter med mørk sjokolade 70% kokesjokolade (jeg tok det jeg hadde!)
4-6 dråper karamell stevia, en GOD klype salt og en klype instant coffee øko.
Kok opp melka å la den småputre til det tykner. tilsett resten og rør godt!
Jeg toppet kaka med blomster som også tankekilden har gjort i en annen oppskrift. Les HER! For gjøremåte! Også prinsesse kakepynt og smeltet sjokolade.
Denne kaken ble en hit å oppspist! 😀
Jeg brukte Poul pava ildfastform 🙂