Myk peppermintfudge
Jun 16, 2018
Disse ble supergode! Pepperminte smaken gjorde seg virkelig! Jeg tar disse med på lange bilturer så slipper jeg dyr å unødvendig mat 😉 Jeg lager flere smaker for å variere.
Du trenger:
- 4store ss med kokosolje (ikke varmet)
- 5 dråper peppermint olje og (5-8 dråper appelsin om du liker det) (Jeg bruker Bare DoTerra oljer! Hvis dette er ønskelig bare ta kontakt)
- 5dl nøtter. Jeg brukte cashew og valnøtter. Bløtlagt og klar. mine var ikke tørket
- 1-2 scoop med kakao protein pulver.
- Hampfrø jeg brukte sikkert 4ss. jeg tømte litt rett i blandingen.
- Krydder: 1ts kanel, en halv ts vanilje, litt nellik, kardemomme, anis, ingefær. jeg slumper krydder og varierer mye her også 🙂
- 1 ts honning.
- 8 dadler (du kan fint bruke flere for konsistens og sødme)
- 4ss lønnesirup/løvetannsirup eller granskuddsirup! Det brukte jeg!
- du kan også ha kollagen pulver oppi!
Du gjør:
- Ha de ferdig fermenterte nøttene i en S bladet maskin og tilsett resten.
- kjør helt til det blir en masse som ligner en grov deig. Eller så grov så du ønsker.
- ha i former eller rull kuler. Jeg putter i former å fryser de å trekker de ut enkelt og greit 😉 Men du må ha en del former da.
- Jeg oppbevarer i fryseren og tar opp når jeg skal ha! De er best halvfrossen!Tips! Du kan også rulle de inn i hampfrø, kakaopulver, lakrispulver ol.